Wil je in korte tijd met je loopbaan aan de slag?

Schrijf je dan nu in voor de Carrière-APK die bij je past:

ERVARINGEN VAN DEELNEMERS

Wat vinden deelnemers aan de Carrière-APK ervan:

“Mijn indruk van het traject is heel goed. Ik heb de coaching als verhelderend en inspirerend ervaren. De eyeopeners vond ik vooral sterk; zo kan het ook, Ik ben heel blij met dit traject. Het gaf me rust en ik breng het geleerde gelijk in de praktijk. Een 9.”

Wim de Hoogt, Tiel

Ondernemer en sales manager

“De begeleiding was uitstekend en voldeed volledig aan de vraag, Elqui is gewoon de beste op dit gebied; veel praktijkkennis en ervaring. Een 10. “

Hanna Wolff, Deventer

Communicatieadviseur

“De persoonlijke benadering en positiviteit vond ik erg sterk in het loopbaantraject. Ik voelde me erg gesteund en zei regelmatig dat wil ik even met mijn coach overleggen. Ik zag Estra echt als mijn houvast. Een 9.”

Marieke Verhaaf, Arnhem

Adviseur

“Het was een kort, overzichtelijk traject. Ellen, ik vond je een prettige gesprekspartner. Ik voelde me op mijn gemak, en mede door jouw enthousiasme heb je mij gestimuleerd om met deze zaken aan de slag te gaan. Dank!”

Wilma Brouwer, Duiven

Financieel Adviseur

“Ik heb ontzettend veel gehad aan de begeleiding van Estra, de Carrière-APK was op maat gemaakt, persoonlijk en professioneel. Ik heb ontdekt waar ik goed in ben, waar ik blij van wordt en wat ik mijn opdrachtgevers te bieden heb. Klaar voor de toekomst!’ 

Karin Gerritsen, Deventer

Interim Communicatie Adviseur

Veelgestelde vragen

WAARIN VERSCHILT ELQUI VAN EEN ANDER COACHINGSBUREAU?
Elqui is een bureau dat in 2009 opgericht is door twee coaches met meer dan 20 jaar ervaring in arbeidsmarktgerichte functies. Naast hun kennis van coaching en training hebben zij ook ruime kennis van de arbeidsmarkt anno nu. Dit betekent dat zij je heel goed kunnen helpen om antwoord te krijgen op wie ben ik? en wat kan ik? maar vooral ook ‘hoe vind ik de baan die bij mij past?’

Jij – als persoon-  bent het uitgangspunt in het traject want je neemt jezelf altijd mee in je werk en in je leven. Ellen en Estra houden van korte lijnen, heldere afspraken en werken naar resultaat. Op elqui.nl staan een aantal voorbeelden van (loopbaan-) coachingstrajecten en trainingen die Elqui aanbiedt. Tijdens een kennismakingsgesprek zal Ellen of Estra samen met jou kijken welk traject of welke training naadloos aansluit op jouw wensen.

HOE SNEL KAN IK EEN KENNISMAKINGSAFSPRAAK MAKEN?

Binnen een week kunnen we een afspraak inplannen met Ellen of Estra. Tijdens het kennismakingsgesprek vertellen we wat de mogelijkheden zijn om een coachingstraject of training te volgen. Voor het kennismakingsgesprek hoef je niets voor te bereiden. Dit gesprek duurt ongeveer 1 uur en is kosteloos.

ZIJN DE COACHINGSAFSPRAKEN EN TRAININGEN ALLEEN IN ARNHEM?
De afspraken vinden in de regel plaats op het kantoor van Elqui in Arnhem of in Park Sonsbeek indien het gaat om een wandelcoachsessie. Op verzoek werken wij ook op locatie door het hele land.

Ook interesse in een van onze Carrière-APK's?

Voor aanvullende vragen die op deze pagina nog niet beantwoord zijn kun je altijd eerst even contact opnemen

Pin It on Pinterest

X