Loopbaancoaching

  

Carrière-APK | Focus op Talent!

 

  • Wil jij ontdekken wat je (verborgen) talenten zijn?
  • Welke doelen je wilt nastreven?
  • Wat je tegenhoudt om deze doelen te bereiken?
  • En hoe je wèl resultaat kunt boeken?

 

Onder professionele loopbaanbegeleiding geven wij je meer inzicht in jezelf en je functioneren.

We helpen je ontdekken wat je sterke punten zijn, hoe je deze talenten verder kunt ontwikkelen en hoe je je persoonlijke effectiviteit kunt vergroten.

Dit alles met het doel: meer plezier krijgen in je werk en je leven!

Neem contact met ons op voor meer informatie en voor het maken van een gratis kennismakingsafspraak. 

Loopbaancoaching bij Elqui – ervaringen van klanten

“Ik heb ontzettend veel gehad aan de begeleiding van Estra, de Carrière-APK was op maat gemaakt, persoonlijk en professioneel. Ik heb ontdekt waar ik goed in ben, waar ik blij van word en wat ik mijn opdrachtgevers te bieden heb. Klaar voor de toekomst!”

Karin Gerritsen

interim communicatie adviseur

“De begeleiding was uitstekend en voldeed volledig aan de vraag, Elqui is gewoon de beste op dit gebied; veel praktijkkennis en ervaring. Een 10.”

Hanna Wolff

Communicatie Adviseur, Deventer

“Ik heb een hele fijne begeleiding gehad bij Elqui. Van het begin tot het eind. Tijdens de sessies heb ik mij heel erg op mijn gemak gevoeld en ook vertrouwd met de werkwijze. Ik vond het zelf namelijk erg prettig om weer even terug te gaan naar de basis. Namelijk: ‘wie ben ik eigenlijk?’ Wat vind ik leuk om te doen?’ Dit soort vragen hebben mij aan het denken gezet, waardoor ik erachter ben gekomen wat ik graag zou willen op werkgebied.”
Selma Groot

Pedagogisch Medewerker

“Ik ben zeer positief over het traject, we zijn in een aantal stappen tot het gewenste resultaat gekomen. Door de hulp van Ellen heb ik zelf mijn kwaliteiten leren benoemen en inzicht kunnen verkrijgen hoe ik met mijn aandachtspunten kan omgaan. Het is verrassend dat je in een beperkte tijd zoveel inzicht in jezelf kunt vergaren en dit goed onder woorden kunt brengen. Een 9.”

Cor Roorda

Service Manager

“De persoonlijke benadering en positiviteit vond ik erg sterk in het loopbaantraject. Ik voelde me erg gesteund en zei regelmatig dat wil ik even met mijn coach overleggen. Ik zag Estra echt als mijn houvast. Een 9.”

Marieke Verhaaf

adviseur, Arnhem

“Een zeer prettig kort en krachtig traject, niet zweverig en to the point. Precies zoals ik het wilde. Elqui zet verschillende testen en analyses in zodat je vanuit verschillende invalshoeken inzichten krijgt.”

Hans Hogeweg

P&O adviseur, Gemeente Arnhem

Ook interesse in een van onze Carrière-APK's?

Voor een overzicht van onze workshops en trainingen vind je hier onze Elqui agenda. Voor overige vragen die op deze pagina nog niet beantwoord zijn kun je altijd eerst even contact opnemen via 026.669.00.18 of via ons contactformulier.

Ben je er al uit en wil je meteen inschrijven? Dat kan! Klik dan op onderstaande link om je in te schrijven.

 

Pin It on Pinterest

X