Netwerken werkt! Daarom faciliteren we onze cliënten om elkaar te ontmoeten, kennis te delen en ervaringen uit te wisselen tijdens de Zomerborrel van Elqui.

 

Donderdag 7 september heeft de tweede editie plaatsgevonden. Het was weer een feestje om te organiseren!

 

Als loopbaanadviseurs ervaren we dagelijks hoe belangrijk netwerken is; 5 van de 7 banen worden via het netwerk ingevuld. Dat merken we in de praktijk: bijna alle cliënten vinden tijdens of na een loopbaantraject een nieuw project of nieuwe baan via hun of ons netwerk. Maar over het algemeen wordt netwerken ook als lastig ervaren. ‘Wie zit er nu  op mijn verhaal te wachten?’ of ‘Wie heeft er tijd om met mij een kop koffie te drinken?’

We vinden het daarom zo belangrijk om hierin te faciliteren. Dit doen we door middel van het geven van trainingen waarin onze cliënten elkaar ontmoeten, kennis delen en feedback geven. En dit doen we door jaarlijks een Elqui Zomerborrel te organiseren. Vorig jaar vond dit plaats in juni, dit jaar aan het eind van de zomer in september. Dan is bijna iedereen terug van zomervakantie en vol met nieuwe inzichten, plannen én voornemens.

Gezien de opkomst en reacties voorziet deze netwerkborrel in een duidelijke behoefte. Een behoefte om elkaar te ontmoeten, ervaringen te delen of een vraag bij de ander neer te leggen. Een vraag om een doorverwijzing, een tip of advies.  Alle aanwezigen waren of zijn cliënten van Elqui die de afgelopen jaren hun talenten beter wilden benutten en een carrière-switch hebben gemaakt of op het punt staan er één te maken. Genoeg stof om te delen dus!

 

 

 

Was je er niet bij? We zien je graag volgend jaar op de de Zomerborrel van Elqui in 2018!

Wil jij op de hoogte blijven van de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt?

Wil jij op de hoogte blijven van de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt?

Schrijf je dan in voor de ELQUI update met nieuws en tips over solliciterencarrièrenetwerken en talent!

Je bent ingeschreven, dank je wel!

Pin It on Pinterest

X