Heb jij een mooie zomer gehad?

Genoten van een andere omgeving, lekker eten en nieuwe dingen ontdekken?

Het grootste nadeel van de zomerperiode is dat er ook een moment komt dat het weer voorbij is. Bijna de helft van de mensen gaat na de vakantie met tegenzin weer aan het werk. Tot welke helft behoor jij?

 

Nadenken

 

Voor veel mensen is de zomerperiode hèt moment om uit de hectiek van de dag te stappen en eens goed na te denken over hun werk, functie of de organisatie waarvoor ze werken. Je hebt lang uitgekeken naar het moment dat je even afstand kon nemen van je werk en dan besluit je ‘s middags op het strand of ‘s avonds bij een heerlijk glaasje wijn dat je het vanaf september anders gaat aanpakken. Oftewel: het roer moet om, je wilt nu toch écht actiever met je loopbaan aan de slag. Deze keer gaat het lukken.

 

Helaas, iedereen is weer aan het werk en je wordt weer door van alles in beslag genomen: je wordt binnen de kortste tijd opgeslokt door je werk, je gezin vraagt de nodige aandacht, je sociale contacten wil je niet tekort doen, sporten is na de vakantie toch ook weer belangrijk …

 

 

Goede voornemens

 

Voor je het weet ben je je goede voornemens bijna weer vergeten en neem je je op oudejaarsavond voor om in het komende jaar nu écht werk te gaan maken van een nieuwe baan.

 

Herken je dit? Dan is het voor jou de hoogste tijd om aan de slag te gaan met je loopbaan en meer uit je talenten te halen! Meld je vandaag nog aan voor een Carrière-APK van Elqui.

 

Met een Carrière-APK van Elqui ga je onderzoeken wat je talenten, je drijfveren en je waarden zijn. Welke functies en organisaties daarbij passen en wat je nodig hebt om je doel te bereiken. Samen met Ellen of Estra ga je werken aan een concreet plan van aanpak zodat je dit keer écht werk gaat maken van je werk.

 

Want hoe fijn zou het zijn als je volgend jaar

na de zomerperiode wél weer zin hebt om aan het werk te gaan?

SCHRIJF JE NU IN VOOR JE PERSOONLIJKE CARRIERE APK

Wil jij op de hoogte blijven van de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt?

Wil jij op de hoogte blijven van de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt?

Schrijf je dan in voor de ELQUI update met nieuws en tips over solliciterencarrièrenetwerken en talent!

Je bent ingeschreven, dank je wel!

Pin It on Pinterest

X