Heb je weinig tijd?

Wil je graag iets veranderen in je loopbaan?

Maar wel zo effectief en efficiënt mogelijk?

En wanneer het jou het beste uitkomt?

Denk eens aan e-coaching!

E-coaching is een innovatieve en vooruitstrevende manier van coaching.

Je bent druk, zowel thuis als op je werk en probeert alle ballen in de lucht te houden.

Er zit onrust in je, je wilt eigenlijk wat anders. Maar je hebt geen helder beeld welke richting je nu eigenlijk op wilt.

Of het ontbreekt je aan energie om in beweging te komen. Daar zou je het graag eens met een loopbaancoach over willen hebben, maar waar haal je de tijd vandaan?

 

Hoe vind je tijd om met de juiste coach te praten?

Het verhaal van Sylvia: drukke baan in de financiële dienstverlening, 3 kinderen, echtgenoot vaak in het buitenland.

Ze heeft het gevoel dat ze op alle fronten achter de feiten aan holt, zowel in haar werk als privé. Maar ja, ze heeft het goed voor elkaar, dus wil ze niet klagen. Na een tijd durft ze te erkennen dat ze haar baan eigenlijk niet eens meer zo leuk vindt.

Het kost haar erg veel energie en geeft steeds minder voldoening. Alles wordt haar zo langzamerhand teveel.

Ze weet dat ze iets moet ondernemen en wil eigenlijk wel een andere baan. Maar Sylvia werkt parttime, heeft een goed salaris: is veranderen van baan wel verstandig? In deze tijden?

Om meer inzicht in haar drijfveren en ambities te krijgen en een betere work/life balance te creëren wil ze graag eens met een coach praten, maar wanneer? Ze heeft het al zo druk!

 

Is een e-coaching traject iets voor jou?

Een e-coaching traject biedt uitkomst. Eén kennismakingsgesprek op kantoor en vervolgens verlopen de gesprekken via MSN, Skype en/of e-mail.
Dat kan één keer per week zijn, maar ook meerdere keren per dag.

Zo bepaal je zelf hoe intensief het traject verloopt en wanneer je tijd vrij kunt maken.

Jouw coach stelt vragen en geeft opdrachten waar je mee aan de slag kunt. Uit geschreven tekst kun je erg veel informatie halen.

Wanneer je je eigen uitleg of motivatie zwart op wit ziet, kun je er meer afstand van nemen en er nog eens goed over nadenken of dit echt is wat je graag wilt, of iets wat je juist niet blijkt te willen!

E-coaching heeft een zgn ‘snelkookpaneffect’: binnen een aantal weken heb je door het intensieve contact met je coach een helder inzicht in wat je talenten zijn, welke richting je op wilt en hoe je dit kunt bereiken.

 

Inzicht

En hoe gaat het nu met Sylvia? Ze heeft inmiddels inzicht in welke activiteiten haar energie kosten en wat haar energievreters zijn, wat ze wel en juist niet wil en hoe ze dit kan bereiken.

Ze weet nu op welke gebieden haar talenten liggen en speelt hier in haar huidige functie handig op in.
De balans tussen werk en privé is al wat verbeterd, omdat ze nu focus heeft en beter keuzes kan maken.

Een andere baan heeft ze nog niet gevonden, maar ze weet precies welke richting ze op wil en ze is ervan overtuigd dat de baan die ze zoekt voor het eind van het jaar haar pad zal kruisen!

StrengthsFinder: vind je kracht, focus op talent

StrengthsFinder: vind je kracht, focus op talent

StrengthsFinder: vind je kracht, focus op talent!    “Iedereen is een genie. Maar als je een vis beoordeelt op zijn vermogen om in een boom te klimmen zal hij zijn hele leven geloven dat hij stom is”. Een gevleugelde uitspraak van Albert Einstein. En nog steeds...

6 tips om met succes een nieuwe baan te veroveren

6 tips om met succes een nieuwe baan te veroveren

6 tips om met succes een nieuwe baan te veroveren   Is het (hoog) tijd voor een volgende stap in je carrière?  Of je nu alvast om je heen wilt gaan kijken omdat je bang bent dat je je baan verliest, of dat je inmiddels al heel wat sollicitaties achter de rug...

Ontwikkeladvies – NL leert door

Ontwikkeladvies – NL leert door

Ontwikkeladvies - NL leert door Gratis loopbaanadvies voor iedereen: voor werkenden, niet- werkenden en voor ZZP-ers in alle sectoren en beroepen. Deze tijdelijke subsidieregeling, een initiatief van het ministerie van SZW, wordt aangeboden in het kader van NL leert...

De voordelen van e-coaching tijdens Covid-19

De voordelen van e-coaching tijdens Covid-19

De voordelen van e-coaching tijdens Covid-19   Sinds de komst van het Coronavirus ziet de wereld er opeens heel anders uit. Voor mensen in vitale beroepen en voor de mensen die thuis werken - en soms tegelijkertijd opeens leerkracht moeten zijn voor hun kinderen....

Elqui is verhuisd naar de De la Reijstraat in Arnhem

Elqui is verhuisd naar de De la Reijstraat in Arnhem

Elqui is verhuisd naar de De la Reijstraat in Arnhem   10,5 jaar Elqui 3 verschillende kantoren 23 jaar ervaring in arbeidsmarktgerelateerde functies 18 jaar collega’s 10,5 jaar samen ondernemen 807 loopbaantrajecten 192 trainingen 389 workshops   ... hebben ons...

Op zoek naar loopbaanadvies? Check onze Zomer Carriere-APK!

Op zoek naar loopbaanadvies? Check onze Zomer Carriere-APK!

  Ben jij op zoek naar loopbaanadvies?     Check dan onze Zomer Carrière-APK!   Loop je al een tijdje rond met het idee dat je iets anders wilt dan je huidige baan? Of is je baan op dit moment nog wel oké maar wil je verder kijken? Weten welke stappen...

Wil jij op de hoogte blijven van de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt?

Wil jij op de hoogte blijven van de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt?

Schrijf je dan in voor de ELQUI update met nieuws en tips over solliciterencarrièrenetwerken en talent!

Je bent ingeschreven, dank je wel!

Pin It on Pinterest

X