Tijd voor een zomerborrel!

Op verzoek van een groot aantal coachklanten organiseerden we op donderdag 14 juli voor het eerst een zomerborrel op kantoor bij Elqui. We kregen deze vraag omdat we regelmatig horen dat men het plezierig zou vinden om elkaar weer eens te ontmoeten.
Klanten die een loopbaancoachings- of outplacementtraject bij Elqui volgen delen veel ervaringen met andere deelnemers tijdens de workshop en de trainingen. Er wordt veel uitgewisseld over de verschillende loopbaanpaden die bewandeld worden, er wordt een kijkje gegeven in ieders leven.

Via LinkedIn wordt gelinkt en daarna verliezen de meeste mensen elkaar weer uit het oog. Hoe leuk én nuttig is het om elkaar weer in levende lijve tegen te komen en te vragen hoe het nu toch gaat met .. ?

De eerste zomerborrel van Elqui was een groot succes!

Er werd bijgepraat, nieuwe contacten werden gelegd, mensen werden bij elkaar geïntroduceerd, alles onder het genot van Italiaanse hapjes en een drankje. Voor ons als organisatoren smaakt het ook naar meer, het was erg leuk om een deel van onze coachklanten uit de afgelopen 7 jaar weer te ontmoeten. Bovenal geloven we sterk in verbinden. In netwerken. Als we daarin kunnen faciliteren, dan doen we dit graag.

Zomerborrel 2016 gemist?

Volgend jaar is er weer een kans om mee te borrelen en te netwerken!

Wil jij op de hoogte blijven van de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt?

Wil jij op de hoogte blijven van de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt?

Schrijf je dan in voor de ELQUI update met nieuws en tips over solliciterencarrièrenetwerken en talent!

Je bent ingeschreven, dank je wel!

Pin It on Pinterest

X