De herfst is in volle gang, Nederland verandert in een palet van mooie herfstkleuren, het is een genot om te ervaren hoe mooi ons land is. Ook al neemt de buitentemperatuur af, het is juist nu de tijd om meer naar buiten te gaan.

Waarom? Omdat buiten zijn, wandelen in de buitenlucht, stress vermindert. Je maakt je hoofd leeg tijdens een wandeling. Het lijkt wel of je de vragen die in je hoofd zitten beter op een rij kunt zetten en de antwoorden daarop ook nog eens sneller komen.

Wandelcoaching

Wij passen het dan ook regelmatig toe tijdens de coachtrajecten. Met coach klanten in gesprek gaan hoeft natuurlijk niet per se in een kantooromgeving plaats te vinden, een wandeling in de natuur geeft vaak meer inzichten. Door de horizon te zien vallen barrières sneller weg en worden juist de mogelijkheden gezien in plaats van de onmogelijkheden.

Op weg naar je doel

Een ideaal uitgangspunt als je antwoord wilt hebben op de vraag wat je werkelijk wilt. En hoe je dit wilt bereiken, welke mogelijkheden er zijn om je doel te bereiken. Doordat je elkaar niet hoeft aan te kijken en letterlijk in beweging bent, maakt het dat je makkelijker praat en zo letterlijk én figuurlijk de eerste stappen zet op weg naar je doel.

 

Waar wacht je nog op? Vraag dan een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek aan met Ellen of Estra. Wij vertellen je graag meer over de (wandel)coachtrajecten van Elqui.

Wil jij op de hoogte blijven van de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt?

Wil jij op de hoogte blijven van de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt?

Schrijf je dan in voor de ELQUI update met nieuws en tips over solliciterencarrièrenetwerken en talent!

Je bent ingeschreven, dank je wel!

Pin It on Pinterest

X