Sollicitatietraining in Arnhem | Elqui.nl

Sollicitatietraining in de omgeving VAN Arnhem

 

In een competitieve banenmarkt is een door een professional opgesteld cv niet langer een keuze, maar eerder een noodzaak. Elqui biedt een professionele cv-voorbereiding voor werkzoekenden. Of je nu een afgestudeerde bent, leidinggeeft, terugkeert naar je werk of van baan verandert, we kunnen je helpen een krachtig en effectief cv te creëren dat ertoe leidt dat jij eerder op sollicitatiegesprek mag. Om je cv effectief te laten maken, moet je jouw vaardigheden en ervaring krachtig communiceren, met de nadruk op je USP’s, die je onderscheiden van anderen. Elke cv die we maken, is zorgvuldig afgestemd op jou en de rol die je aanvraagt. We nemen de tijd om je te leren kennen, jouw carrière doelen te begrijpen en te bepalen hoe jij jouw waarde het beste kunt communiceren met een werkgever.

 

Veel aanvragen vereisen een begeleiding waarin jouw interesse wordt uitgedrukt, waarin jouw geschiktheid voor de rol wordt omschreven en jouw relevante competenties worden benadrukt. Wij kunnen je helpen bij het opstellen van een boeiende sollicitatiebrief om jouw kansen om te worden uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek te vergroten, door ervoor te zorgen dat jij belangrijke details opneemt die laten zien dat je geschikt bent voor die functie.

 

Wil jij jouw interviewvaardigheden verbeteren? We geven je de mogelijkheid om typische interviewvragen te oefenen die relevant zijn binnen jouw branche. Je zult worden blootgesteld aan de meest waarschijnlijke vragen voor het type rol waarvoor je solliciteert. Na je proefgesprek geven we feedback over hoe je je reacties kunt verbeteren, wat leidt tot meer zelfvertrouwen en uiteindelijk tot interview succes.

 

Sollicitatietraining kan je helpen bij:

  • het begrijpen van het verschil  tussen verschillende soorten interviewvragen en hoe je ze op een effectieve manier kunt beantwoorden.
  • Het formuleren van  antwoorden op vragen die waarschijnlijk in jouw volgende interview worden gesteld.
  • het leren van   technieken waarmee je zelfs de moeilijkste interview vragen kunt beantwoorden.
  • het verbeteren van je sollicitatiegesprekken, omdat je   eerlijke feedback krijgt op hoe je je verbaal en non- verbaal neerzet tijdens het gesprek.
  • het leren  hoe je met vertrouwen vragen over jouw sterke en zwakke punten kunt beantwoorden.
  • het vergroten van je zelfvertrouwen, omdat je  oefent met het beantwoorden van vragen in een veilige schijn gesprekssituatie

 

Jouw persoonlijke sollicitatiecoach bij Elqui neemt de tijd  tijdens jouw coachingsessie om jouw sollicitatie begeleidingsvragen zorgvuldig voor te bereiden op basis van de functie waarop je j solliciteert.

Sollicitatietraining nodig in de omgeving van Arnhem? Neem dan contact met ons op.

Ik heb Elqui gevraagd om een medewerker te coachen die kon doorgroeien naar een leidinggevende functie. Ik heb de begeleiding door Ellen als uitermate prettig ervaren. De goede balans tussen theorie en concrete praktijk, in combinatie met een positief-kritische blik en veel enthousiasme en menselijke warmte vond ik heel sterk aan het traject. Ik ben erg onder de indruk van de professionele werkwijze en sympathieke aanpak.
Dolf Blomhert

Managing Director, Weber-Stephen Holland, heeft medewerker laten coachen door Elqui ivm doorgroei naar leidinggevende functie

Het loopbaantraject van Elqui heeft een goede opbouw en inhoud en ze spelen goed in op de individuele behoeften van hun cliënt. Na afloop wordt het proces met deelnemer, leidinggevende en Elqui gezamenlijk geëvalueerd, dat vind ik ook belangrijk.
De medewerker van mijn team die ze hebben gecoacht is enthousiast over de begeleiding; het heeft haar daadwerkelijk verder geholpen.
Gerjo Schepers

Business Controller Bedrijfsmanagement, Rabobank Rijk van Nijmegen

Neem gerust contact met ons op om samen in kaart te brengen hoe we jou verder kunnen helpen in je loopbaan.

Pin It on Pinterest

X