Outplacement OMGEVING NIJMEGEN

Voor Elqui is een outplacementtraject pas geslaagd als de klant tevreden is, zijn/haar doelen heeft bereikt en doet waar hij (of zij) goed in is. We blijven onze coachklanten volgen tot het beoogde doel bereikt is: een nieuwe baan of zelfstandig ondernemerschap.

Workshop 'Focus op Talent!'

 

Een interactieve dag met een combinatie van theorie, oefeningen, inzichten van jezelf en feedback van anderen.

Training 'Personal Branding'

 

In een kort tijdsbestek geeft deze training handvatten om je ‘personal brand’ zo goed mogelijk neer te zetten. Weet wie je bent, wat je toegevoegde waarde is en hoe je jezelf en je talenten goed kunt presenteren

Training 'Netwerken'

 

Laat je netwerk voor je werken! In deze training leer je hoe je met behulp van je netwerk je kansen op een baan kunt vergroten. Op een manier die bij je past!

Wat zeggen eerdere deelnemers:

Graag laten we enkele eerdere deelnemers aan onze workshops aan het woord

“Ik heb het persoonlijke contact gedurende ruim zes maanden als zeer positief ervaren, we zijn in die periode intensief met elkaar opgetrokken. Estra heeft een bepaalde rust over zich waardoor ik mij veilig voelde om angsten en onzekerheden te delen. Estra loopt een tijdje mee en stelt vragen, soms kritisch soms diepgaand en dat geeft stof om over na te denken. Een rots op weg om weer in mijn kracht te komen.”
Martine Goldschmidt

Senior Communicatie Adviseur

“Professioneel op alle vlakken (locatie, doelen, begeleidster) en toch informeel waardoor ik me
gemakkelijk en snel op mijn gemak voelde. Sterk vond ik de opbouw van de begeleiding (eerst over jezelf, dan testen voor functies/interesses/drijfveren
en dan sollicitatietips e.d.). Maar alles staat en valt bij een goede begeleidster en die heb ik
zeker gehad. Ik heb een zeer prettige begeleiding gehad van Ellen. Ellen is professioneel, een warme persoonlijkheid, oprecht betrokken en komt snel ‘to the point’, is eerlijk en respectvol. Zeer fijne tijd gehad.”
Femke Rutten

“Beste Estra en Ellen, jullie aanpak is mij heel goed bevallen. De persoonlijke invulling de warmte voor de klanten die jullie uitstralen en het doorzettingsvermogen heb ik als heel positief ervaren. Estra, jouw rustige en toch besliste manier van aanpak heeft voor mij uitstekend gewerkt en heeft me uiteindelijk aan deze mooi functie geholpen. Ik zal Elqui zeker aanbevelen in mijn netwerk.”
Gerben Vis

Medewerker Commerciële Binnendienst

Veelgestelde vragen

Is mijn privacy gegarandeerd?
Je privacy is  absoluut gegarandeerd. Wanneer het coachingstraject of de training in opdracht is van je werkgever zullen we alleen en in overleg met jou de fasen van het traject doornemen. Over inhoudelijke zaken zullen wij geen openheid van zaken geven. Zie ook de privacy policy van Elqui.
Zijn de coachingsafspraken en trainingen alleen in Arnhem?
De afspraken vinden in de regel plaats op het kantoor van Elqui in Arnhem of in Park Sonsbeek indien het gaat om een wandelcoachsessie. Op verzoek werken wij ook op locatie door het hele land.

Pin It on Pinterest

X