Ontwikkeladvies – NL leert door

Gratis loopbaanadvies voor iedereen: voor werkenden, niet- werkenden en voor ZZP-ers in alle sectoren en beroepen. Deze tijdelijke subsidieregeling, een initiatief van het ministerie van SZW, wordt aangeboden in het kader van NL leert door en is begin augustus van start gegaan.

Met dit ontwikkeltraject sta je gedurende 4 uur coaching stil bij je huidige loopbaan, kijken we naar je ambities en inventariseren we welke acties er nodig zijn om je doel(en) op de korte en lange termijn te  bereiken.

Verder krijg je meer zicht op de arbeidsmarktkansen die er in 2020 voor je zijn en ondersteunen we je bij bij het solliciteren en netwerken en/of het kiezen van de juiste (bij)scholing.

 

Waarom het Ontwikkeladvies?

Het is altijd belangrijk om regelmatig na te denken over de toekomst van je werk; in en na deze crisis is het éxtra belangrijk. Wil je je (her)oriënteren op je loopbaan, ben je werkzoekend of dreig je je baan te verliezen? Of gaat het als gevolg van de crisis slecht met je business en wil je voorbereid zijn op een eventuele overstap?

 

Wat houdt het Ontwikkeladvies in?

Wie een ontwikkeladvies bij Elqui aanvraagt krijgt 4 uur loopbaancoaching verdeeld over 2 of 3 gesprekken. Het ontwikkeladvies houdt het volgende in:

  • Bespreking van je loopbaan tot nu toe, inclusief je huidige situatie
  • Scherper zicht op je belangrijkste kwaliteiten, talenten, waarden en drijfveren
  • Sterke Punten Analyse om jouw talenten en talentpotentieel in kaart te brengen
  • Toekomstoriëntatie: het formuleren van je ambitie. Wat wil ik en hoe kom ik daar?
  • Arbeidsmarktscan: wat zijn je kansen en mogelijkheden op de huidige arbeidsmarkt?

 

Het Ontwikkeladvies wordt afgerond met een ontwikkelplan.

Wij zorgen voor de administratieve afhandeling van de subsidieaanvraag.

Wil je niet wachten op een volgende subsidie ronde, dan kun je ook meteen aan de slag. Meld je dan aan voor onze Carrière-APK.

Alle 55.000 beschikbare ontwikkeltrajecten in het kader van #NLLeertDoor zijn in iets meer dan 24 uur vergeven. Je kunt je hier helaas niet meer voor aanmelden.

 

We gaan ervan uit dat er weer een nieuwe ronde komt, want zoveel belangstelling voor loopbaanadvies zal ook dit keer niet onopgemerkt blijven door de overheid.

 

Heb je achter het net gevist en wil je graag in aanmerking komen voor een nieuwe ronde, mocht deze mogelijkheid zich weer voordoen? Meld je hier bij ons aan voor de wachtlijst, dan nemen we contact met je op als er in de toekomst nieuwe Ontwikkeltrajecten beschikbaar worden gesteld door het Ministerie van SZW.

Heb je vragen? Neem contact op met Estra of Ellen via ons contactformulier.

Wil jij op de hoogte blijven van de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt?

Wil jij op de hoogte blijven van de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt?

Schrijf je dan in voor de ELQUI update met nieuws en tips over solliciterencarrièrenetwerken en talent!

Je bent ingeschreven, dank je wel!

Pin It on Pinterest

X