Mijn loopbaan | carrière advies nodig? | Elqui.nl

Mijn Loopbaan

Bij loopbaanbegeleiding word je professioneel ondersteund op maat van jouw behoeftes en situatie. Naar aanleiding van een loopbaanvraag die je hebt, word je ondersteund bij het nemen van loopbaankeuzes en beslissingen.

Loopbaanbegeleiding beantwoord kenmerken, zoals:

  • Loopbaanbegeleiding gebeurt op jouw eigen initiatief en vertrekt vanuit jouw behoeftes.
  • Loopbaanbegeleiding is een proces waarbij het ontdekken, versterken of ontwikkelen van je loopbaancompetenties centraal staat zodat je nu en in de toekomst je loopbaan zelf actiever kan beheren en je positie op de arbeidsmarkt kan versterken.
  • Loopbaanbegeleiding resulteert altijd in het opstellen van een persoonlijk ontwikkelplan en heeft een impact op je inzetbaarheid en flexibiliteit op de arbeidsmarkt
  • Loopbaanbegeleiding maakt geen deel uit van een andere vorm van begeleiding, opleiding of coaching en is ook geen voorbereiding op of een sluitstuk van een andere vorm van begeleiding opleiding of coaching. Welke begeleiding is géén loopbaanbegeleiding?

 

Professionele persoonlijkheidstest

 

Wil je meteen een professionele persoonlijkheidstest doen? Een test die ook door psychologen en loopbaanadviseurs wordt gebruikt? Wie ben je? Wat is je persoonlijkheid? Hoe scoor je op de persoonlijkheidskenmerken en wat zijn je kwaliteiten? Wat zijn je valkuilen? Bepaal je sterke en minder sterke kanten.

Vragen over een professionele persoonlijkheidstest of heb je advies nodig bij je loopbaan? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

Ik heb Elqui gevraagd om een medewerker te coachen die kon doorgroeien naar een leidinggevende functie. Ik heb de begeleiding door Ellen als uitermate prettig ervaren. De goede balans tussen theorie en concrete praktijk, in combinatie met een positief-kritische blik en veel enthousiasme en menselijke warmte vond ik heel sterk aan het traject. Ik ben erg onder de indruk van de professionele werkwijze en sympathieke aanpak.

Dolf Blomhert

Managing Director, Weber-Stephen Holland, heeft medewerker laten coachen door Elqui ivm doorgroei naar leidinggevende functie

Het loopbaantraject van Elqui heeft een goede opbouw en inhoud en ze spelen goed in op de individuele behoeften van hun cliënt. Na afloop wordt het proces met deelnemer, leidinggevende en Elqui gezamenlijk geëvalueerd, dat vind ik ook belangrijk.
De medewerker van mijn team die ze hebben gecoacht is enthousiast over de begeleiding; het heeft haar daadwerkelijk verder geholpen.

Gerjo Schepers

Business Controller Bedrijfsmanagement, Rabobank Rijk van Nijmegen

Neem gerust contact met ons op om samen in kaart te brengen hoe we jou verder kunnen helpen in je loopbaan.

Pin It on Pinterest

X