Kosten Loopbaancoach

Wat zijn de kosten?

Kosten loopbaancoach

De kosten voor loopbaancoaching variëren aanzienlijk van coach tot coach en zijn meestal gebaseerd op de ervaring, achtergrond en training van de coach. Over het algemeen vragen coaches met meer ervaring en training meer dan beginnende coaches.

Bij Elqui komt elke coach-klant met bepaalde doelstellingen, uitdagingen en eisen. Als gevolg hiervan stemmen we het coachingsprogramma af op jouw wensen. Afhankelijk van wat je wilt bereiken in het coachingstraject en hoeveel tijd en energie je daarvoor nodig hebt, zal het aantal sessies dat je nodig hebt verschillen. Wat we in de het loopbaantraject onderzoeken en bespreken zal variëren en volledig op maat zijn zodat het aan je behoeften zal voldoen.

We hebben een gevarieerd aanbod, die we deskundig matchen om ervoor te zorgen dat je de juiste ondersteuning, knowhow en expertise krijgt om jouw doelen te bereiken.

Wat jouw behoeften ook zijn, of het nu gaat om een verandering in je carrière, coaching rond zelfvertrouwen, je wilt promotie maken, en werken aan personal branding en leiderschap, wij kunnen jouw coachingstraject en individuele sessies afstemmen op de meest relevante sleutelgebieden.

De resultaten van loopbaancoaching variëren uiteraard sterk, afhankelijk van hoeveel tijd je beschikbaar hebt tussen sessies om je traject te doen, nieuwe ideeën te testen, na te denken, hoe toegewijd je bent om te veranderen en vele andere factoren.

We hebben een gevarieerd aanbod, die we deskundig matchen om ervoor te zorgen dat je de juiste ondersteuning, knowhow en expertise krijgt om jouw doelen te bereiken.

Kosten loopbaantraject

Onze loopbaantrajecten omvatten ook ondersteuning tussen de sessies door met jouw coach, op maat gemaakte coaching tools en oefeningen voor elke sessie. Onze coaches zijn er in samenwerking met jou om je te ondersteunen bij het bereiken van jouw doelen, het delen van toonaangevende expertise en branchekennis dat voor jou relevant is.

 

Als loopbaancoach in de omgeving Arnhem weten we hoe we effectief en efficiënt onze cliënten kunnen helpen het maximale uit hun carrière te halen. Heb je advies nodig of heb je vragen over de mogelijkheden? Ben je benieuwd naar de kosten? Neem dan contact met ons op.

 

Ook goed om te weten is dat de kosten die je maakt bij je loopbaantraject aftrekbaar is bij de belasting.

Vraag een persoonlijk advies!

Pin It on Pinterest

X