ERVARINGEN VAN KLANTEN

Hoe gaan we te werk en hoe ervaren onze cliënten/opdrachtgevers onze aanpak in de praktijk?

Dat kunnen we natuurlijk zelf vertellen, maar liever laten we onze cliënten en opdrachtgevers zelf aan het woord. Zij kunnen als geen ander aangeven hoe zij loopbaan– en outplacementtrajecten, workshops en trainingen van Elqui hebben ervaren.

 

 

“Een open omgeving, een warm bad, goede afwisseling tussen oefeningen en theorie. Vooral sterk vond ik de nadruk op je sterke punten en kwaliteiten.

Daar groei je van!

Dank jullie wel voor de positiviteit en energie!”

Berit Aagten

Communicatie adviseur, Zelfstandig

Bij Elqui kijkt men in de eerste plaats naar de persoon, niet de ambitie. Het advies is daardoor krachtig en duurzaam. Een 9.
Wiebe Rinsma

Software engineer

“Jullie geven de training heel bevlogen en enthousiast. Het praten met mede-cursisten geeft ook veel energie. Vooral sterk aan deze workshop vond ik het enthousiasme van jullie, de sterkepunten analyse (het uitgaan van je sterke punten) en de interactie. Ik heb genoten en veel inspiratie opgedaan!”

Marjan Wassenaar

Adviseur Patientencommunicatie, Radboudumc

Senior communicatieadviseur Sigrid Punt vertelt over haar ervaring met Elqui:

Het traject dat ik heb gevolgd bij Elqui was goed, persoonlijk en doelgericht. Het heeft mij in korte tijd tot een aantal diepe inzichten geleid, waar ik echt wat mee kan. Bedankt daarvoor!″

Jessica Koeman

Projectmanager

Het loopbaantraject van Elqui heeft een goede opbouw en inhoud en ze spelen goed in op de individuele behoeften van hun cliënt. Na afloop wordt het proces met deelnemer, leidinggevende en Elqui gezamenlijk geëvalueerd, dat vind ik ook belangrijk.
De medewerker van mijn team die ze hebben gecoacht is enthousiast over de begeleiding; het heeft haar daadwerkelijk verder geholpen.
Gerjo Schepers

Business Controller Bedrijfsmanagement, Rabobank Rijk van Nijmegen

“Het traject bevatte voor mij de goede onderdelen (tests e.d.), zodat ik een goed beeld kreeg van mijn sterke kanten. Daarbij waardeerde ik ook de focus op mijn ondernemerschap enorm; bij elke constatering de vraag: hoe kan mij dit helpen bij mijn ondernemerschap? Uiteindelijk was dat ook mijn doel. Wat jullie beloven maken jullie waar (talenten ontdekken en daardoor beter presteren) en de focus op het doel (in mijn geval het ondernemerschap).”

Désirée de Graauw

Adviseur Corporate Communicatie, Centrada, Strategisch Communicatie Adviseur, Common Sense

“Dat Estra mij goed weet te doorgronden aan de hand de gesprekken en uitkomsten van te testen, vond ik erg sterk. Hierdoor heeft zij met een andere mindset naar mijn ontwikkeling laten kijken, weet wat ik leuk vind om me verder in te ontwikkelen en wat van toegevoegde waarde is voor mijn huidige functie en ook van meerwaarde is om te noemen op mijn CV.”

Caroline Otten

Personal Assistant

“Ik heb de werkwijze van Elqui ervaren als prettig, open en werkend naar oplossingen. Kwalitatieve begeleiding waarbij de mens centraal staat en het maximaal benutten van zijn of haar kernkwaliteiten.”

Ferry van de Beek

Salesmanager

“Professioneel op alle vlakken (locatie, doelen, begeleidster) en toch informeel waardoor ik me
gemakkelijk en snel op mijn gemak voelde. Sterk vond ik de opbouw van de begeleiding (eerst over jezelf, dan testen voor functies/interesses/drijfveren
en dan sollicitatietips e.d.). Maar alles staat en valt bij een goede begeleidster en die heb ik
zeker gehad. Ik heb een zeer prettige begeleiding gehad van Ellen. Ellen is professioneel, een warme persoonlijkheid, oprecht betrokken en komt snel ‘to the point’, is eerlijk en respectvol.

Zeer fijne tijd gehad.”

Femke Rutten

Ik heb de begeleiding vanuit Elqui als uitermate prettig ervaren. De goede balans tussen theorie en concrete praktijk, in combinatie met een positief-kritische blik en veel enthousiasme en menselijke warmte vond ik heel sterk aan het traject. Ik ben erg onder de indruk van de professionele werkwijze en sympathieke aanpak.
Dolf Blomhert

Managing Director, Weber-Stephen Holland, heeft medewerker laten coachen door Elqui ivm doorgroei naar leidinggevende functie

Goede vragen hebben me geholpen hetgeen wat me is overkomen een plek te geven, een punt te zetten en weer open de toekomst te kunnen omarmen.
Evelien Beentjes

Organisatieadviseur

“De verschillende opdrachten, workshops en de wandelsessies waren echt goed. Jullie weten waar je het over hebt, stellen kritische vragen als dat moet en gaven me altijd weer een hoop ‘denkwerk’ mee naar huis. Sterke punten: persoonlijke begeleiding, inspirerend, betrokken en professioneel.”

Lees hier het complete interview

Ilse Kreuze

Communicatiemedewerker bij MEE / Tekstschrijver , Tekstbureau Kameleon

“Ik vond het ontwikkeladvies een heel plezierig en concreet traject. De werkwijze van Elqui is professioneel en vriendelijk, met hart voor mij als deelnemer. Sterk vond ik de loopbaanscan en het samen doornemen van de uitkomsten. Vervolgens deze vertalen naar jou persoonlijk en bekijken wat je er voor nodig hebt om deze stappen te zetten. Dat geeft inzicht in jouw pad. Het was heel fijn om dit samen met Ellen te doen.”

Ingrid Regelink

Senior Communicatieadviseur

“Met twijfel over de volgende stap in mijn loopbaan stapte ik naar Estra. Zij vertrekt vanuit je persoonlijke verhaal en weet feilloos je talenten boven tafel te halen. De richting was daarna snel duidelijk. “

Karin Poerstamper

Directeur voortgezet onderwijs

“Ik heb de begeleiding als zeer plezierig ervaren; een duidelijke opbouw en structuur en een heldere analyse op basis van de testen en gesprekken. Een 9.”

Camiel Verkroost

HR Consulent

“Ik heb het traject als zeer prettig ervaren. Het heeft me nieuwe inzichten gegeven en helpt me om mezelf beter te begrijpen. Estra is een prettig persoon om mee in gesprek te gaan, ik had geen moeite om in alle eerlijkheid verschillende zaken te benoemen. Ze weet op de juiste momenten goede vragen te stellen om me verder aan het denken te zetten en andere inzichten te geven.”

Steven van der Putten

Manager vastgoed

Pin It on Pinterest

X