ERVARINGEN VAN KLANTEN

Hoe gaan we te werk en hoe ervaren onze cliënten/opdrachtgevers onze aanpak in de praktijk?

Dat kunnen we natuurlijk zelf vertellen, maar liever laten we onze cliënten en opdrachtgevers zelf aan het woord. Zij kunnen als geen ander aangeven hoe zij loopbaan– en outplacementtrajecten, workshops en trainingen van Elqui hebben ervaren.

 

 

“Een open omgeving, een warm bad, goede afwisseling tussen oefeningen en theorie. Vooral sterk vond ik de nadruk op je sterke punten en kwaliteiten.

Daar groei je van!

Dank jullie wel voor de positiviteit en energie!”

Berit Aagten

Communicatie adviseur, Zelfstandig

“Een hele goede mix van theorie, afgewisseld met oefeningen. De diversiteit van de groep maakte het nog leuker.

Veel ruimte voor eigen inbreng, veel directe mogelijkheden om theorie in de praktijk toe te passen.

Heel goed!”

Elise van Hal

Strategisch Adviseur interne communicatie, NS Reizigers

“Jullie geven de training heel bevlogen en enthousiast. Het praten met mede-cursisten geeft ook veel energie. Vooral sterk aan deze workshop vond ik het enthousiasme van jullie, de sterkepunten analyse (het uitgaan van je sterke punten) en de interactie. Ik heb genoten en veel inspiratie opgedaan!”

Marjan Wassenaar

Adviseur Patientencommunicatie, Radboudumc

Senior communicatieadviseur Sigrid Punt vertelt over haar ervaring met Elqui:

“Beste Estra en Ellen, jullie aanpak is mij heel goed bevallen. De persoonlijke invulling de warmte voor de klanten die jullie uitstralen en het doorzettingsvermogen heb ik als heel positief ervaren. Estra, jouw rustige en toch besliste manier van aanpak heeft voor mij uitstekend gewerkt en heeft me uiteindelijk aan deze mooi functie geholpen.

Ik zal Elqui zeker aanbevelen in mijn netwerk.”

Gerben Vis

Medewerker Commerciële Binnendienst

“Interessant om te zien en te horen waar je talenten liggen en deze ook bevestigd te zien bij jezelf.
De interactie tussen jullie en de deelnemers gaat vanzelf. Je voelt je prettig, zodat je je ook helemaal op jezelf kan concentreren ho iets voelt. Je merkt in alles dat jullie weten waar jullie mee bezig zijn en mensen haarfijn aanvoelen en daarmee de sterke kanten van ieder goed kan benadrukken.”

Rosemarie van de Kamp-Appeldoorn

Het loopbaantraject van Elqui heeft een goede opbouw en inhoud en ze spelen goed in op de individuele behoeften van hun cliënt. Na afloop wordt het proces met deelnemer, leidinggevende en Elqui gezamenlijk geëvalueerd, dat vind ik ook belangrijk.
De medewerker van mijn team die ze hebben gecoacht is enthousiast over de begeleiding; het heeft haar daadwerkelijk verder geholpen.
Gerjo Schepers

Business Controller Bedrijfsmanagement, Rabobank Rijk van Nijmegen

“Ik heb een hele fijne begeleiding gehad bij Elqui. Van het begin tot het eind. Tijdens de sessies heb ik mij heel erg op mijn gemak gevoeld en ook vertrouwd met de werkwijze. Ik vond het zelf namelijk erg prettig om weer even terug te gaan naar de basis. Namelijk: ‘wie ben ik eigenlijk?’ Wat vind ik leuk om te doen?’ Dit soort vragen hebben mij aan het denken gezet, waardoor ik erachter ben gekomen wat ik graag zou willen op werkgebied.”

Selma Groot

Pedagogisch Medewerker

“Professioneel op alle vlakken (locatie, doelen, begeleidster) en toch informeel waardoor ik me
gemakkelijk en snel op mijn gemak voelde. Sterk vond ik de opbouw van de begeleiding (eerst over jezelf, dan testen voor functies/interesses/drijfveren
en dan sollicitatietips e.d.). Maar alles staat en valt bij een goede begeleidster en die heb ik
zeker gehad. Ik heb een zeer prettige begeleiding gehad van Ellen. Ellen is professioneel, een warme persoonlijkheid, oprecht betrokken en komt snel ‘to the point’, is eerlijk en respectvol.

Zeer fijne tijd gehad.”

Femke Rutten

“Het traject bevatte voor mij de goede onderdelen (tests e.d.), zodat ik een goed beeld kreeg van mijn sterke kanten. Daarbij waardeerde ik ook de focus op mijn ondernemerschap enorm; bij elke constatering de vraag: hoe kan mij dit helpen bij mijn ondernemerschap? Uiteindelijk was dat ook mijn doel. Wat jullie beloven maken jullie waar (talenten ontdekken en daardoor beter presteren) en de focus op het doel (in mijn geval het ondernemerschap).”

Désirée de Graauw

Adviseur Corporate Communicatie, Centrada, Strategisch Communicatie Adviseur, Common Sense

Ik heb de begeleiding vanuit Elqui als uitermate prettig ervaren. De goede balans tussen theorie en concrete praktijk, in combinatie met een positief-kritische blik en veel enthousiasme en menselijke warmte vond ik heel sterk aan het traject. Ik ben erg onder de indruk van de professionele werkwijze en sympathieke aanpak.
Dolf Blomhert

Managing Director, Weber-Stephen Holland, heeft medewerker laten coachen door Elqui ivm doorgroei naar leidinggevende functie

“Ik heb het persoonlijke contact gedurende ruim zes maanden als zeer positief ervaren, we zijn in die periode intensief met elkaar opgetrokken. Estra heeft een bepaalde rust over zich waardoor ik mij veilig voelde om angsten en onzekerheden te delen. Estra loopt een tijdje mee en stelt vragen, soms kritisch soms diepgaand en dat geeft stof om over na te denken. Een rots op weg om weer in mijn kracht te komen.”

Martine Goldschmidt

Senior Communicatie Adviseur

“De verschillende opdrachten, workshops en de wandelsessies waren echt goed. Jullie weten waar je het over hebt, stellen kritische vragen als dat moet en gaven me altijd weer een hoop ‘denkwerk’ mee naar huis. Sterke punten: persoonlijke begeleiding, inspirerend, betrokken en professioneel.”

Lees hier het complete interview

Ilse Kreuze

Communicatiemedewerker bij MEE / Tekstschrijver , Tekstbureau Kameleon

“Een zeer prettig kort en krachtig traject, niet zweverig en to the point. Precies zoals ik het wilde. Elqui zet verschillende testen en analyses in zodat je vanuit verschillende invalshoeken, inzichten krijgt.”

Hans Hogeweg

adviseur, Gemeente Arnhem

Pin It on Pinterest

X