2010-140x98Het heeft wat voeten in de aarde gehad, maar hij is er: de Elqui website! We hebben hier naar uitgekeken -en velen met ons, getuige alle keren dat aan ons is gevraagd wanneer de website nu klaar zou zijn. Met trots presenteren we de site van Elqui: we hopen dat het een interactief carrièreplatform wordt voor coaching, loopbaanontwikkeling en outplacement. We hebben een blog geïntegreerd in de website om actuele loopbaan gerelateerde onderwerpen te belichten en onze mening daarover te geven.

Bovenal hopen we dat we veel bijdragen van jullie mogen ontvangen in de vorm van reacties. We willen graag weten wat er leeft, wat jouw loopbaanvragen zijn, welke interessante boeken je leest om je verder te ontwikkelen, hoe jij je werk en je gezin goed kan combineren (of juist niet), hoe je het beste uit je medewerkers weet te halen, alles wat raakvlakken heeft met coaching, loopbaanadvies en outplacement.

Reageer op onze blogposts of mail ons je vragen, feedback (graag!) of additionele informatie. Natuurlijk zijn we ook erg benieuwd naar wat je van onze website vindt!

Wil jij op de hoogte blijven van de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt?

Wil jij op de hoogte blijven van de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt?

Schrijf je dan in voor de ELQUI update met nieuws en tips over solliciterencarrièrenetwerken en talent!

Je bent ingeschreven, dank je wel!

Pin It on Pinterest

X